.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Focus op Kunst -

Kamperstraat 3, Zwolle
Interieur
Focus op Kunst. Focus op Kunst zet zich in voor mensen, en in het bijzonder kunstenaars, die kampen met psychiatrische problematiek.

Vanuit de kunstenaars die bij Focus exposeren kwam de wens naar voren om een kunstuitleen op te zetten. Kunst maken is één ding, maar het exposeren, uitlenen en eventueel verkopen is een stap verder in volwaardige deelname aan de maatschappij.

Vanuit het idee van vermaatschappelijking helpen we kunstenaars uit onze doelgroep zich professioneel te ontwikkelen. Onze kunstenaars zijn vaak autodidact en werken vanuit een eigen behoefte en hebben daarom (nog) geen aansluiting bij het kunstcircuit. Door samenwerking te zoeken met het reguliere circuit dragen we bij aan een positieve beeldvorming van de maatschappij over mensen met een psychiatrische achtergrond en andersom.
Assortiment. Zij hebben ongeveer 75 kunstenaars waarvan werken gekocht of geleend kunnen worden. De kunstwerken zijn zeer uiteenlopend van aard, er is dus voor elk wat wils. U kunt op onze website alle kunstwerken bekijken.
Telefoon: 31384549535
Website: http://www.focusopkunst.com/

Focus op Kunst, Kamperstraat 3, Zwolle
Openingstijden winkel: Maandag: gesloten Dinsdag: 12.00 uur tot 18.00 uur Woensdag: 12.00 uur tot 18.00 uur Donderdag: 12.00 uur tot 18.00 uur Vrijdag: 12.00 uur tot 18.00 uur Zaterdag: 12.00 uu